Sunday, February 28, 2010

~ Menghitung Hari ~

Menghitung hari..counting days..im waiting for..Bile aku post status sebegini kat fesbuk suma tya dah x sabar ke nk benti keje??Sedangkan aku mghitung ari bkn nk benti keje..kebetukan je tu..Aku menghitung,mengira,membilang hari utk berjumpa dgn chenta hatiku...wink wink~!


Lagi 3 hari nk jumpa..Tak sabar aaiihh..Selama sebulan menunggu..Yeay!!!Sintaq Error,Sy menunggu kamu tanpa jemu disini... :) Walau kadang2 ssh yg amat utk menerimanya...huhuhu anda memahaminya kan??Bluueekkk! :P



Sayang aku tahu
Kita tak banyak bicara
Kau jauh disana
Ku menyimpan tanya

Sayang aku tahu
Kita tak banyak bertemu
Namun hanya kamu
Yang ada di hati

Reff
Jangan sampai kau lukai hatiku
Aku resah lalui waktu tanpamu
Jangan sampai kau ragukan cintaku
Aku takkan membuatmu terluka
Meragu percayalah

Sayang aku mau kita
Kan slalu menyatu
Walau kadang rindu
Menyiksa batinku

Sayang aku mau
Jangan pernah kau meragu
Walau aku jauh
Hatiku untukmu

Jangan sampai kau ragukan cintaku
Aku takkan membuatmu terluka
Meragu percayalah

:: BerChenta ::



Chentaku tertinggal di Brunei..Adeih sgt jaaauuhhhhh!cepat lah anda pulang kesini..Tak sabar utk ketemu sama anda!huhuhu

Untuk Sintaq Error



Thanks for Having In PArt Of my life~~!

:: FuTsAL ::


Bercerita tentang futsal...Best gak layan futsal ni..baru ku tahu..Abes ilang tension sat..huhuhu Tiap2 minggu g futsal kat area kuchai lama..Start pukul 12 mlm smpai 1.30 pagi.Tp ppuan main setengah jam je..x larat beb!bkn cm power laki..hahhah yg selebihnya turn laki lak yg main..

Biasa kitaorg main futsal tiap2 ari jumaat mlm..Bkn malam jumaat ye..Haiisshhh..sbb ada yg dah berkahwin..hahhah wink wink~(ada mksud lain ka??buat2 x paham je k.mcm iklan produk MJ tu..hahaha mcm haram je iklan tuh seyh~~!)

Around jam 11 punithan dan atia mai amik aku kat shah alam..depa dari puchong..jauh tuu..Makaseehh sggup dtg amik n antaq balik... :) Pas dtg amik aku,pi amik abg shamsul dan Salina lak kat PJ..Then terus pi ke tempat berkenaan..Kalo smpai awal b4 kol 12 kna tunggu org dlm court tu abes main dulu..hahahaha

Dlm court
Duk warm up dulu before main
Trainning shoot bola..Kunun ar..buat2 pndai je.nk tercabut kaki tendang bola

Ni coach tgh bg arahan..Aku rilek je..hahaha

Duk main..laarriiii ctu larriii cni...tendang kaki org je lebih..dengan kaki2 aku sekali yg sakit..

Penat bermain sempat gi posing sat..Penaatttt aaiihhh..

Lagipon aku dok sakit lutut tuh..jatuh terpelanting duk berebut bola ngn depa..adeih abes luka lutut..tu la sapa duk suh pi pkai seluaq pendek men bola..kan da kena..x selesa ar pkai seluaq pnjang..rimas aaiiihhh :P

Dalam jam 1.45 pagi punithan pon pi la antaq kami suma..1st pi antaq abg shamsul..dia best!selalu bwk mknan..aku la org yg abeskan mknan tuh!1 tabung bwk balik kueh loyang..abes mkn sorg2 kat dlm keta..hahha then pi antaq salina n da last antaq aku balik shah alam..

Actually suma kwn2 yg pi futsal ni staff bintang..bdk2 IT,ACC,HR,suma ada..campoq2..layan je laa..yg aku x kenai pon ada gak.baguih men futsal ni..selain baik utk kesihatan bleh gak mengeratkan silaturrahim..Even pasni aku da tak keje kat bintang..aku still akan pi men futsal..Selagi aku duk di puchong laa..shah alam sudah aku tinggalkan..huhuhu :)

Thursday, February 25, 2010

:: JOBLESS ::

Jobless..

A week more I'll get dat title..Ramai yg bertanya "yati,kenapa nk benti keje??"Saje la nk benti..da bosan..nk cari experience lain..senang kan??

Dengan penuh semangatnya 1st feb I made decision.Tekad nk benti keje..Apa2 nk jadi pon aku layan kan aje..Tapi dah discuss ngn org2 terdekat dulu..Bile aku ckp nk benti ada yg ckp "Gud job!!cari je keje lain.." Ada lg yg ckp "ok gak benti dulu..nnt ssh nk cari keje lain" Aku tersenyum lebar..Ramai gak yg menyokong aku utk benti neh..mgkin paham kot masalah2 aku di tmpat keje..Paling aku berterima kasih utk Sintaq Error..Siap buatkan aku resign letter tuh..Makaasseeehhh syg... :)

Tanggal 5th Feb aku tender resign letter kat HR n Boss aku kat Puchong..Bile aku bg surat tu suma shocked..Knape??Ramai yg tya nk benti sebab kna transferr ke Pavillion ker??Tp utk aku..suma x de kna mengena dgn tranferr ke Pavvy pon...

Start from dat day,Aku bertungkus lumus mencari keje lain..Layan Jobstreet,mudah,paper suma aku dah cari..Tya kwan2 ade job kosong tak?Tapi I got nothing till now..Kadang2 rasa fed up gak..Bosan betol la cari keje ni..Baru aku tau,ssh rupanya nk cari keje neh..Haiiisshhh
Tapi seb bek Sintaq Error ade..Always be wit me..Everyday give me a support!Jgn give up!jgn putus asa. :) Thanks!!

Tapi...mana nk cari keje lg ni??Haiiisshhhh

Msih lg tinggal tanda tya disini ??????

:: SuDaH LaMa ::

Pergh..Sudah lama aku tak menjengukkan diri aku kat blog ni..Semenjak internet kat opis kna block sejak itulah aku lgsung x jejak page ini..Kesiaann...
Tapi ari ni ati aku terbuka utk kembali menulis di blog ni..Kenapa ye??mgkin sbb aku terlalu bosan berada di BINTANG agaknya..Nothing to do..works??I got it.but just a little..Wat can I do more??just surfing an internet??also too bored..NOthing there to make me feel..aaarrgghhhhh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg