Wednesday, February 23, 2011

:: Jatuh cinta lagi ::

Waahhhh...lama sungguh sy x menjenguk blog ni kan?bkn apa..internet kat opis ni asyik weng weng ja...nk bukak pon malas kan..

Jatuh cinta lagi?Waaahhhhh ini sudah baguuussssss :) wink wink~ Tapi...jatuh cinta kat sape?Aduuhhhh.. Biaqlah rahsia..Da tiba masanya nnt pasti akan di gembar gemburkan kepada suma ya.But not now...Bukan apa..takut tak jadi lg kan..mcm ari tu..Tipah tertipu bang ! Owwhh Dammmmmmm ! I wish u What goes around comes around.Haippp ! tapi x baik kan mtk org jadi mcm tu...tapi apa salahnya kan? Allah maha adil...heheheheh pndai lak berkata2..Nway thanks to him make me fall again.hahhhaha sapa dia ntah? Putera kayangan agknya kot..Amiinnnnnnn :P
Amenda la sy duk melalut kat cni pagi2 buta ni..aduuhhh hentam aja la labuuuuuu

Sunday, February 13, 2011

:: Bicara Hati ::

Bukan aku pinta untuk jatuh cinta. Mungkin satu ketentuan bahawa kita memang telah dijodohkan. Aku takut kehilangan teman yang aku sayang dan kehadiran kau memang tepat pada masanya.
Aku tidak pasti sebenarnya ! Adakah wajar tindakan kita dalam mencipta ikatan yang tidak pernah aku fikirkan selama ini?
Tanpa kasih sayang seperti pasangan lain, kau dan aku bersatu ! Jangka waktu yang kita ambil umtuk menyempurnakan ikatan ini akhirnya twlah menghanyutkan kita dengan perasaan sayang anugerah TUHAN. AKu berjaya menempatkan perasaan dalam jiwamu dan kau telah mencuri hatiku ini tanpa aku sedar.
Tetapi, mengapa mesti kita berjauhan hanya kerana sedikit rintangan yang datang dalam kehidupan kita? Mengapa harus kau dan aku menjadi mangsa perpisahan ini seandainya kita perlu memendam kerinduan yang amat membebankan? Jadi..janganlah kau meninggalkan aku bersama-sama kerinduan yang hanya akan menjadi milikmu..
Pulanglah ! Kerana hanya kau yang kurindu

Saturday, February 12, 2011

:: Mengeluh ::

Kenapa sy rasa nk mengeluh je ni? Nk update blog..Tapi internet lak mcm haarrreeeemm ! Oh daaamm it ! dari tgahari td bukak x bleh2..Ni pkui 5 ptg dh baru la bleh bukak cket2..hampeh sungguh..Nk update lbh2 pon x dak mood dh..Tapi seb bek gak bleh bukak kan?x dak la boring sgt kat opis sorg2 diri neh..hehehe sempat gak td tdoq seround.Dah x dak kerja...layan mata la..Ngantuk yg amat.x cukup tidoq.Tu la sape suh kuaq mlm balik lewat kan?meronda 1 kl tanpa arah tujuan..hampeehh! tp seronok..hihihiih :P makaasseehhh kpd org tersebut..melayan kerenah cheq ni..Da la dia bru smpai kl.penat seharusnya x abes lg.. :)

Friday, February 11, 2011

:: Profile Picture Pesbuk ::

Ari ni ari Jumaat. Owwh sy tak bekerja la ari ni..standby day..Aduhh..Agak bosan sebenarnya..Nak g Pavvy.tp bleh sebab ptg ni nk g servis kete...Heeee! Intro je neh.. :)
Back to the topic.Profile picture pesbuk??
Ni haa profile picture pesbuk sy.Nape sy letak picture ni ya?Ntah la..atually sy sdri pon x tau apa sebabnya..Tapi time sy terjumpa picture ni sy rasa mcm teruka lah kat picture ni.Mgkin sbb byk cerita tersurat dan tersirat di sebalik picture ni..Apa ya??Biarlah rahsia kan..Yg pastinya uma ttg kehidupan seharian sy kan??Haiiishhh smpai bila la..Ni lah dugaan yg harus sy jalani...what ever it is..Life must go on :)
Oowwhh kadang2 sy sggh tak mampu nk lalui suma ni..Anybody can help me?Apa yg harus sy lakukan lg ya?Almost a year idup mcm ni.. :"(
Anybody who can give me some advices please.... :)

Thursday, February 10, 2011

:: Kawen - Kawen. Ohhh ::

Cuti raye cine ari tu..Fuuuhhhhh..Pokai beb..hehehe :P Dapat Cuti seminggu and sy pulang ke kampung..lalalalla ~ Actually balik kg ri tu sbb nk g kenduri kawen kawan..2 tempat kots..Bestfren kat kg n best fren kat kuantan..Aduuhhhh Tapi Seronok !!!
03 February 2011 Kawen Chah..Bestfren kat kg..Setiu terengganu ok :)
Nikah kat masjid kg Saujana
Chah & Arif. Semoga bahagia hendaknya :)
Orang kanan sume ni..hahhaha
Kami..Mah,gra & nor.Amik berkat eh?lalalala ~

05 February 2011. Kawen kak da kat kuantan..Seharusnya datang ! Juga Org kanan.hahha

Kak da nikah.Waktu ni sy takda sbb ada kat kg..sorry ye sis !
hehe jadi pengapit..Pengapit laki tu adik kak da.Hakim..ekekke

Sempat lg mencelah bila diorang nk amik gmbar.Mereka sume opismate kakda :)
Saya & Black ! Juga opismate kakda..Wink wink :P
Saya dan kaksyud aka Suzie Syuhada :) Chantek kan kami..lalalalala ~:P

Kepada kawan2 sy yg dah berkahwin..sy doakan semoga anda bahagia hingga ke akhir hayat bersama pasangan anda ye ! Doakan sy dipercepatkan jodoh juga ye..Nnt bleh la dtg knduri sy lak eh..Hehehehe
Happy Wedding Days to All :P

Wednesday, February 9, 2011

:: Kereta ::

Hye peeps :)
Kenapa entry kereta erk?Heeee ! tengok neh
Di keluarkan oleh proton pada 26 January 2011.
Anak2 buah sedang membuang plastik2..hahaha saja nk suh depa yg bukak.Macam seronok ja kan. Wink wink
Koyak jgn tak koyak..Hati..patah seat kete achik sat g kan..lalalala
Uish mak sy pon nk join kami bukak plastik gak ka..nmpak kaki je tuh
Actually sy tak bercadang pon nk kuar kete dlm masa terdekat ni..Maklumla x cukup duit..tak mampu lg kot.hehehhe Kebetulan awal taun ari tu kat kuantan dah kuar plat CCT..Mmg sy prnh menyuarakan isi hati kat kakak yg sy nk kete plat CCT..Sebab apa nk CCT erk?nama sy siti kot..hahhaha
Pastu,bila kakak sy tau plat CCT nk kuar...dia pon pi habaq kat mak ayah..Aduuhhhh ! Depa pon suh la sy bli kete tu..Sy ckp dh sy takdak duit nk bli..Tapi depa nk bg duit downpayment.. So,dah tu yg depa habaq...sy ikot ja la kan...Layan je laa...Ada gak kete akhirnya kan..Thanks to All yg support sume ni ye..hehehe :P

Tapi kan..kelmaren..kununnya nk bawak kete sdri la pi kerja..So nk pi keja ngn kak siti..Baru je 2 minit pegang kete skali dah terlanggar kete org..Aduuhhh..Tgk neh.Abes kete sy..haiisshhhh
Akibat melanggar blakang kete org.Aduuhh
Bumper depan terkopak
Plat kete nk tertanggai..Haiishhh
Baru pkai kete pon da xcident..Haiisshhh Fobia dh nk bwk kete ni..Berilah daku kekuatan Ya Allah :)

Monday, February 7, 2011

:: I Love Him But I cant Have Him ::

Love hurts. I say that because I know. Love is... or was amazing. 
It's an in credibl ethe way he has me on the edge of my seat because he's so completely random, 
I never know what's coming next. I
t's hard to explain, but he filled some void in me, and now, without him, 
I'm missing something again.
I wonder if it will ever truly, whole heartedly be filled again. 
I just don't want to know what it's like to hurt any more... 
I like to pretend everything's alright 
because when everyone thinks you're fine  
sometimes you forget for a while
that you're not

I keep thinking of how much I love talking to you..
How go od you look when you smile.
How much I love your laugh.
I day-dream about you off and on,
replaying pieces of our conversation;
laughing at funny things that you said or did..
I've memorized your face &&
the way that you look at me..
I catch myself smiling again at what I imagine..
I wonder what will happen the next time we are together
& even though nothing will come out of this,
i know one thing for sure, for once.. i dont care,
i charish every moment i have with you.

I LOVE HIM BUT I CAN'T HAVE HIM !
Oh God..Help me please..The I comfort my Self The more I cry

:: Saya Langgar kereta Org ::

Adeesss..pagi2 sy da buat faul ari ni...Kununnya nk pi kerja drive sdri la ari ni..skali time nk kuar parking tu terlanggar kete org sebelah..Adoiyai..nazak la saya nk repair kete org tu byk gak dia pya kete kena..Bumper depan belakang..Uwwaaaaa ! sy nk nanges sbb sy takda duit..hehhehe Apala naseb sy ada kete...Mgkin ni permulaan bla ada kete kot kan?Sedih sggh..Seb bek pagi tu kak syud tak pi keje lg..Sy pon suh la dia drive drop sy kat opis then bg dia bwk pi opis dia..Wat masa skang sy x mau bwk kete dulu..Fobia x abes lg..
Petang satg nk balik pi setel ngn owner kete tu..Kalo dia mtk lebih mampuih la sy..Alamak..Ya Allah lembutkanlah hati pkcik tu..Cket2 dah la..Hee ! sy x sengaja..
Jiwa tak tenteram sgguh selagi tak setel sume ni..Bilanya nk g service kete kalo mcm ni..Baru je pkai 2 hari teruih lggar org dh..Pengalaman sungguh kan..

Saturday, February 5, 2011

:: Status Fesbuk Dia ::

Semalam sy terbuka dia pya fesbuk..Tengok la status2 dia.. Aduhh agak terasa dgn komen2 kawan2 dia.. saya ke yg mereka mksudkan?Diperbodohkan..
“I’m going to smile and make you think I’m happy, I’m going to laugh, so you don’t see me cry, I’m going to let you go in style, and even if it kills me – I’m going to smile.”
"I can't talk to you anymore, it's not that I am mad at you, it's just that when I talk to you I realize how much I love you and when I realize how much I love you, I realize I can't have you and that makes me love you even more."
 Honestly,even smpai skang hati sy x pernah berubah walau cket pon kat dia..Ttp sama mcam dulu..Walau sy tipu diri sdri,sy tipu sume org..Tapi tu lah hakikat yg sebenar..Sy tekad dan nekad lepaskan dia sbb sy tgk dia da hepi..Tersangatlah hepi skang..So,i think dat I need to move on.Let him with his life..Sy akan sentiasa doakan kebahagiaan dia :) Amiinnnn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg