Thursday, March 25, 2010

:: Aku dan Mak ::

Last day aku call mak aku..saje la..tya kabar kan.sehat ke?duk wat ape?masak ape ari ni?anak2 buah duk wat pe?
Then mak aku cerita laa...
tak berape sehat.nenek aku pon duk sakit2 je..ank2 buah tak de pi sekolah.mak baru nk masak..duk pikir nk masak ape.
Pastu mak cerita la perihal2 yg berlaku di sana..sungguuh sedih..tak sampai ati aku mendengarnya.Tp wat can I do??Aku bleh tolong dengar je..nk tolong pon bkn kemampuan aku.Hak masing2..Masing2 bleh berfikir..
Yg aku bleh tolong pon,tolong bg nasihat je laa..tu pon kalo mereka2 ituh mau mendengarnya...


Paham ke ape yg aku mksudkan??It's ok..layankan aje..:P
Tgh2 duk bercerita tu...mak aku tya

mak : dia tak dok talipon ke??
(aku daa paham mksud DIA tu)
aku : dok pon..dia tak dok cni..
mak : oooo..pah msg2 je la?
aku : hola..msg2 je laa..nk talipon ssh cket..kdg2 je kalu talipon pon.
mak : Ari tu dia kbo nk balik 2 hb 4.dok lame la tuh


Tetibe aku terpegun...
Alamak!!mak aku ingat ke tarikh dia nk balik??haiiissshhh..
teruja dan terharu aku mendengarnya..ish..ish..ish.
aku sdri pon x ingat tarikh..tp aku ingat ari dia nk balik!!hahahaha

aku : dia kbo gtu la..balik la kot..

Padahal dlm hati melonjak gumbira..mau ketemu dirinya.tp depan mak buat2 biasa je la..kaber line kunun..
kui kui kui


mak :oooo..takpe la kim salam laa...
aku : okkeh!


Dapat green light erk??hahhaha Amiiiinnnnnnnn....

4 comments:

  1. mkn ape caki??

    nk belanje erk??

    ReplyDelete
  2. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    ReplyDelete
  3. Aku kepingin nasik minyak.... ayuh donk segera!!!!

    ReplyDelete

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg