Thursday, September 22, 2011

:: Presentation Di Maktab Teknik Bakri Muor ::

Waahhh lama sungguh tidak menjenguk blog ni erk.. Wat masa skang sy masih lg berkursus di Maktab Teknik Bakri Bakri Muar. Tapi esok da nk balik KL.Yeeaaayyyy ! Heheheh
Hari ni ade presentation power point ! And I'm da 1st presenter.fuuuhhh lega sudaaa..hehhehe Actually sy kna present tajuk "Hobi masa lapang saya". Nampak mcm senang je kan? harus la sbb tu sume diri kite..apa yg kita minat kan..hhahah Alhamdulillah seb bek dapat undi tajuk yang senang2 je... :P




Dalam presentation sempat lagi mempromote blog sdri tuh...ekekekekek

1 comment:

  1. terkejut tak tengok FACEBOOK baru?

    kalau nak ingat my blog ingat KAIO DOT MY
    www.kaio.my

    ReplyDelete

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg