Friday, July 29, 2011

:: Susah Sama2 Senang sama2 ::

26th Julai 2011.. Sy jumpa dengan dia. Dia balik keje lmbt. Tapi takpe..sy sanggup tunggu sbb kami da lama sgt tak jmpa. Saya rindu dia sangat2!  :)
Ni gmbar dia ntah taun bila tak tau la kan..Gmbar curi..hehehhe Tp skang dia da kurus. Kesian dia.. Sy tak smpai ati nk tgk dia mcm tu.Da la banyak masalah. Pasal keje, pasal diri sdri..mcm2 lah..Even dia tak bgtau pon sy paham dia mesti tgh tension. Kalau sy ade kekuatan, nk je sy ckp kat dia "awak, sy sanggup kongsi suka duka, susah senang dgn awk sbb sy sayang awk. We can share everything. Selagi sy bleh tolong, sy akan tolong.Sy tak nak tgk awk susah.I'll always be there for you." Tapi...wat masa skang sy tak mampu lagi nk ckp sume tu..sy tau dan sy dah paham dia mcm mana. Sy harap 1 day dia akan paham sume ni. Every single pray, i'll wish "Ya Allah ! satukan hati kami, satukan hati kami, satukan hati" :) Janji Allah itu benar kan? Tak salah kalau sy terus berusaha. Sy anggap apa yang terjadi skang hanyalah ujian Allah semata2 untuk bagi yang terbaik buat sy dan dia. Tapi at the same time, sy pon da redha kalau dia bkn utk sy. Pengalaman mengajar kita ttg kehidupan dan segalanya. Segalanya sy serahkan pada yang berkuasa. Sy hanya mampu berdoa , berdoa dan berdoa je. Pasti ade hikmah disebalik sume ni.. Sikit demi sikit sy da nmpak hikmah nya dari pengalaman yang lepas. So, belajarlah dari pengalaman !

P/s : I do love dat guy so damn much ! wink wink ~ hehehehe

0 pengkritik Innocent Gal:

Post a Comment

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg