Friday, July 29, 2011

:: Hampir 5 Bulan Sudah ! ::

Yuhhuuuu... Hampir 5 bulan sudah sy tidak menjenguk ini blog..haiiyaarrkk..bkn takda masa..tp bila kemalasan menjelma..beginilah jadinya.Moreover I have no idea to story mory..hahhaha Lots of thing had done among 5 months ago..Ade happy story, sad story, kecewa, bahagia, terasa hati, bengang, sakit hati dan sewaktu dengannya lah ! Lumrah hidup mcm ni la kan? Dugaan demi dugaan dari Allah s.w.t utk kita jadi lebih terbaik dari dulu dan waktu skarang.cewwwaahhh sejak bile sy jadi ustazah ni..hehehe 
Actually tak taw pon nk start dari mana ni..Sbb mmg takda idea nk story.. Jadi apa kata view gmbar2 kami g taman tasik titiwangsa dulu k.. Malam tu tanpa di duga kami smpai di tasik tersebut. Mula2 cikk suzie syuhada & cikk ainal datang amik sy nk balik keje kat bukit aman. Then kami rasa mcm bosan sangat bila balik umh.Kami pon terfikir la macam nk g berjalan ke tasik..Then da decision is Taman Tasik Titiwangsa.. Very nice place and view ! kalo gi ngn boyfren laagggiiii beeesssttt ! hehehe mood gatai.. :P

Dari kiri Ainal Mardiah, saya dan Suzie Syuhada :)
kami datang bertiga je..Sempat g mtk tolong waiter kat restoran tu amikkan gmbar kami..da mamat tu pon melayan..Pakistan beb.hahhaha

Ni la waiter a.k.a mamat pakistan tu..Bleh tahan gak kan? mamat tu nk ngorat si Ainal..Dia siap tya ainal "Do you have a boyfren?"hahhaha padahal ainal tu da kawen pon..ade hati betoi mamat tu nk pikat org malaysia..kalo dia malaysian x pe la gak..kot2 si Ainal tu nk wat scandal kan..hahha jgn marah ye bau ! :P

Best kan bleh melepak kat atas tikar depan tasik..restoran tu yg sediakan tikar,bantal bagai ni..kami mmg tgh lapar time ni. tu yang duk order pizza tuh. Siap air tea arabic lagi..hahhaha sggh seronok ! siap leh baring2 tu..next time bleh la nk datang cni lg

mamam eskrem. Nyum nyum ! besh. ade pakcik motor dtg jual eskrem ni..hahhaha

2 comments:

  1. Hang post kat entry dgn baju selekeh ni...oh tidakkkk..........

    ReplyDelete
  2. hahahah ! ok ar tu...cun melecun dh tu..kalo dok, x kan la pkwe baru aina tu asyik mai tmpat kita je kan..hahhaha

    ReplyDelete

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg