Monday, September 12, 2011

:: Sedang berkursus ::

Wahhhh lamanya sungguh sy tak mengupdate blog ni kan? Actually x de masa nk update. Pas raya ari tu mmg tersangat lah busy bekerja..hahaha smpai x sempat nk update and bukak blog. Actually, now sy duk kat Maktab Teknik Bakri PDRM Muar. Sedang berkursus selama 2 minggu.. Waahh agak kelamaan tuh ! Kursus Aplikasi Komputer.. Tu yang bleh On9 pepagi buta neh..hehehhe mcm best je kan? Kalo ikotkan penginapan, mmg syok la..sebilik 2 org je..mcm kat hotel..cuma takde tv je..tu yg memboringkan tuh..hohoho ! Amboooii org bagi betis nk peha lak kan..hhahahha lumrah manusia biasa la..

2 weeks kat sni ntah apa la yg dia nk ajar...Yang penting da nk abes kursus nnt ade prentation power point.. nak buat tajuk apa ye? haiisshh tu yg malas nk pikiaq tuh.. Tolong fikirkan utk sy boleh tak? tenkiu :)

0 pengkritik Innocent Gal:

Post a Comment

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg