Monday, August 15, 2011

:: Pusing2 Jalan Tar ::

Hari ni sy masuk keje pukul 3ptg.. So disebabkan da bosan sgt tido dari mlm smpai pagi, sy pon bangun la awal2 pagi..takde la awal pagi sgt pn..pkul 10 pagi tu kira awal la kan..hehehe poyo je.. Then sy bercadang nk kuar berjalan2 lah sementara tggu nk g keje pukul 3 tu. So sy decide nk g je jln kat jln tar. Ingatkan nk cari jubah utk nenek. Jubah raya katakan..Baiknya saye... hik hik hik :P

Dari masjid jamek, jalan kaki sambil2 nengok ade ke tak jubah yg cantek and sesuai la ngn org tua kan..Ade yang berkenan tapi size lak takde. Ade yang ade size tp rupe buruk lak..Pening aiihh..Sampai la pegi ke jalan tar..tgk kat kdai2 tepi2 jalan tu kan..Sume mcm tak berkenan dan tak de size..nak masuk sogo, tp dlm sogo bkn nya ade..kalo ade pon maunya 2-3 ratus..mak aiihhh tak mampu den..huhuhu

Penat da pusing2 punya pusing tak jmpa2 gak..Lastly, lantak la..malas da nk cari..Next time la g cari balik..hehhehe Sekali terpandang la kedai buku minerva..terasa mcm nk masuk kedai tu..Ingtakn nk tengok2 je la..Sekali...hmmmmm amik kau beli gak buku 2 -3 bijik..hehehhe Allar sekali sekala beli buku apa salahnya kan..

Ni la hasil pembelian ku di pustaka minerva tu..Hari tu tgk anggota kat opis baca buku rabiatul adawiyah,..Buku tu mcm best ! Tu yang beli...hehehe

** Ntah bila la nk baca buku2 ni...Asyik busy je memanjang..huhuhu Beli wat koleksi je pon.. :P

5 comments:

  1. :) sggh jem dan padat..tmbah2 nk raye ni ha..

    ReplyDelete
  2. Jalan msti sesak kan..ramai manusia..:P

    ReplyDelete
  3. lmbt lg raye kak nyor (tetibe) hehe

    ReplyDelete
  4. Abu : harus lakan..mmg sesak yg amat..pastu nk jalan pon payah...huhuu

    Hawa : ambboii...dekat da pon nk raye..kak nyor x dok masa nk g shopping dh..asyik busy keje je...hehehe

    ReplyDelete

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg