Sunday, February 28, 2010

:: FuTsAL ::


Bercerita tentang futsal...Best gak layan futsal ni..baru ku tahu..Abes ilang tension sat..huhuhu Tiap2 minggu g futsal kat area kuchai lama..Start pukul 12 mlm smpai 1.30 pagi.Tp ppuan main setengah jam je..x larat beb!bkn cm power laki..hahhah yg selebihnya turn laki lak yg main..

Biasa kitaorg main futsal tiap2 ari jumaat mlm..Bkn malam jumaat ye..Haiisshhh..sbb ada yg dah berkahwin..hahhah wink wink~(ada mksud lain ka??buat2 x paham je k.mcm iklan produk MJ tu..hahaha mcm haram je iklan tuh seyh~~!)

Around jam 11 punithan dan atia mai amik aku kat shah alam..depa dari puchong..jauh tuu..Makaseehh sggup dtg amik n antaq balik... :) Pas dtg amik aku,pi amik abg shamsul dan Salina lak kat PJ..Then terus pi ke tempat berkenaan..Kalo smpai awal b4 kol 12 kna tunggu org dlm court tu abes main dulu..hahahaha

Dlm court
Duk warm up dulu before main
Trainning shoot bola..Kunun ar..buat2 pndai je.nk tercabut kaki tendang bola

Ni coach tgh bg arahan..Aku rilek je..hahaha

Duk main..laarriiii ctu larriii cni...tendang kaki org je lebih..dengan kaki2 aku sekali yg sakit..

Penat bermain sempat gi posing sat..Penaatttt aaiihhh..

Lagipon aku dok sakit lutut tuh..jatuh terpelanting duk berebut bola ngn depa..adeih abes luka lutut..tu la sapa duk suh pi pkai seluaq pendek men bola..kan da kena..x selesa ar pkai seluaq pnjang..rimas aaiiihhh :P

Dalam jam 1.45 pagi punithan pon pi la antaq kami suma..1st pi antaq abg shamsul..dia best!selalu bwk mknan..aku la org yg abeskan mknan tuh!1 tabung bwk balik kueh loyang..abes mkn sorg2 kat dlm keta..hahha then pi antaq salina n da last antaq aku balik shah alam..

Actually suma kwn2 yg pi futsal ni staff bintang..bdk2 IT,ACC,HR,suma ada..campoq2..layan je laa..yg aku x kenai pon ada gak.baguih men futsal ni..selain baik utk kesihatan bleh gak mengeratkan silaturrahim..Even pasni aku da tak keje kat bintang..aku still akan pi men futsal..Selagi aku duk di puchong laa..shah alam sudah aku tinggalkan..huhuhu :)

2 comments:

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg