Thursday, February 25, 2010

:: JOBLESS ::

Jobless..

A week more I'll get dat title..Ramai yg bertanya "yati,kenapa nk benti keje??"Saje la nk benti..da bosan..nk cari experience lain..senang kan??

Dengan penuh semangatnya 1st feb I made decision.Tekad nk benti keje..Apa2 nk jadi pon aku layan kan aje..Tapi dah discuss ngn org2 terdekat dulu..Bile aku ckp nk benti ada yg ckp "Gud job!!cari je keje lain.." Ada lg yg ckp "ok gak benti dulu..nnt ssh nk cari keje lain" Aku tersenyum lebar..Ramai gak yg menyokong aku utk benti neh..mgkin paham kot masalah2 aku di tmpat keje..Paling aku berterima kasih utk Sintaq Error..Siap buatkan aku resign letter tuh..Makaasseeehhh syg... :)

Tanggal 5th Feb aku tender resign letter kat HR n Boss aku kat Puchong..Bile aku bg surat tu suma shocked..Knape??Ramai yg tya nk benti sebab kna transferr ke Pavillion ker??Tp utk aku..suma x de kna mengena dgn tranferr ke Pavvy pon...

Start from dat day,Aku bertungkus lumus mencari keje lain..Layan Jobstreet,mudah,paper suma aku dah cari..Tya kwan2 ade job kosong tak?Tapi I got nothing till now..Kadang2 rasa fed up gak..Bosan betol la cari keje ni..Baru aku tau,ssh rupanya nk cari keje neh..Haiiisshhh
Tapi seb bek Sintaq Error ade..Always be wit me..Everyday give me a support!Jgn give up!jgn putus asa. :) Thanks!!

Tapi...mana nk cari keje lg ni??Haiiisshhhh

Msih lg tinggal tanda tya disini ??????

0 pengkritik Innocent Gal:

Post a Comment

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg