Friday, February 11, 2011

:: Profile Picture Pesbuk ::

Ari ni ari Jumaat. Owwh sy tak bekerja la ari ni..standby day..Aduhh..Agak bosan sebenarnya..Nak g Pavvy.tp bleh sebab ptg ni nk g servis kete...Heeee! Intro je neh.. :)
Back to the topic.Profile picture pesbuk??
Ni haa profile picture pesbuk sy.Nape sy letak picture ni ya?Ntah la..atually sy sdri pon x tau apa sebabnya..Tapi time sy terjumpa picture ni sy rasa mcm teruka lah kat picture ni.Mgkin sbb byk cerita tersurat dan tersirat di sebalik picture ni..Apa ya??Biarlah rahsia kan..Yg pastinya uma ttg kehidupan seharian sy kan??Haiiishhh smpai bila la..Ni lah dugaan yg harus sy jalani...what ever it is..Life must go on :)
Oowwhh kadang2 sy sggh tak mampu nk lalui suma ni..Anybody can help me?Apa yg harus sy lakukan lg ya?Almost a year idup mcm ni.. :"(
Anybody who can give me some advices please.... :)

2 comments:

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg