Monday, February 7, 2011

:: Saya Langgar kereta Org ::

Adeesss..pagi2 sy da buat faul ari ni...Kununnya nk pi kerja drive sdri la ari ni..skali time nk kuar parking tu terlanggar kete org sebelah..Adoiyai..nazak la saya nk repair kete org tu byk gak dia pya kete kena..Bumper depan belakang..Uwwaaaaa ! sy nk nanges sbb sy takda duit..hehhehe Apala naseb sy ada kete...Mgkin ni permulaan bla ada kete kot kan?Sedih sggh..Seb bek pagi tu kak syud tak pi keje lg..Sy pon suh la dia drive drop sy kat opis then bg dia bwk pi opis dia..Wat masa skang sy x mau bwk kete dulu..Fobia x abes lg..
Petang satg nk balik pi setel ngn owner kete tu..Kalo dia mtk lebih mampuih la sy..Alamak..Ya Allah lembutkanlah hati pkcik tu..Cket2 dah la..Hee ! sy x sengaja..
Jiwa tak tenteram sgguh selagi tak setel sume ni..Bilanya nk g service kete kalo mcm ni..Baru je pkai 2 hari teruih lggar org dh..Pengalaman sungguh kan..

0 pengkritik Innocent Gal:

Post a Comment

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg