Monday, August 22, 2011

:: Berbuka Puasa Bersama Mereka ::

Pagi2 buta ni baru nk update blog pasal berbuka puase dgn mereka ari tuh..Haiiisshh before thid asyik sangat duk mengedit blog..tapi tak chantek2 gak..hahha layan je la apa yang ade dok? Mereka2 tu sape?? Actually ari jumaat ari tu gi berbuka dengan kawan2 kolej dulu..berbuka dimana? Semestinya di sogo..Senang nak pegi, senang nk balik..Dats y la diorg pilih sogo je..ehhehe sonok buka pose rmai2. wink wink ~

Sementara menunggu kawan2 lain sampai..Before naik kat foodcourt sempat lg shopping kasut..hehheh

Dari kanan zaza, kak ziera dan .... hehhehe sure la penulis blog ni kan..huhuu :P

Haa.. Yang ni ecah dan pija.Ambooiii banyak benor aaiihh minum air.Tau la haus berpuasa kan

Kurus tak saya?? ** mood perasan kan? lalalla ~




Waahhhh..atas eskalator pon sempat bergambar...Sian kat pija asyik kena amik gambar kami je...hahhaha naseb la labu :P

Ni lah semua kawan2 yang datang ari tu..Kat food court ni penuh dengan meja kitorang je..paling panjang..hahhaha


Di akhiri dengan menyambut besday zaza dari kanan dan seterusnya dell..hehe maceehh ye bagi mkn kek tu..Best !


Hye hye bye bye ! nak balik sudaaa... tadaaaaa


** P/s parking kat sogo bapak aiiihhh mahainya.. RM15.50 tuh..
Btw, sonok dapat bukak pose ramai2 ni... :)

3 comments:

  1. seronok juga jarang2 sekali buka posa ramai2...

    p/s: tak pernah kena lagi bayar parkir kat sogo sampai rm15.....

    ReplyDelete
  2. yerp..Sonok sangat ! hehhhe setaun sekali kalo dapat jumpa rmai2 mcm tu pon...
    hehehe mahal kan parking kat sogo..tp kami duk lama kat ctu..dari pkul 4.30 smpai 9.00 mlm.. :)

    ReplyDelete

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg