Saturday, August 20, 2011

:: Pengganti shift tayar pancit ::

Pengganti shift tayar pancit??? Adeih nampak gayanya lambat lagi la sy dapat balik umah..Hari ni keje shift petang. Suppose balik pukul 8 mlm. Tapi tadi opismate call cakap dia masuk lambat cket sebab kereta dia tayar pancit tengah jalan.Dia kena tggu husband dia datang repair dulu..Makk aaiihhh mampus pukul barape sy bleh pulang ni..Da la ari ni kena balik naik bus..Adoiyaiii... Bosan sungguh menunggu..Tapi sempat gak update blog jap sementara si torrin tu datang keje.. hehehehe :)

Apa lagi nak buat erk? Kadang2 tu bosan gak asyik melayan internet je.. Macam dah tak de apa pon..Facebook? hurrrmmm... I got nothing there. Kalo dulu mmg la seronok sbb ade yang tersayang..tapi skang dia pon da..... haiisshh x payah la ingt balik. Ade la tu hikmahnya..huhuhu chaiyookk to me !

2 comments:

  1. huhuhu tu la..sian kan? nk wat cmne..tolong kawan sekali sekala..heheh poyo je :P

    ReplyDelete

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg