Friday, January 14, 2011

:: 14 January 2011 ::

14 January 2011 iaitu ari jumaat bersamaan dengan hari kelahiran sy ! OMG ! I cant believe it..Betulkah sy sudah berumor Dua Puluh Lima Tahun?? Haisshh mcm tak caya je..cepat sungguh masa berlalu...

Semua org duk wish moga rasa hepi,bahagia dihari kelahiran sy neh..Makasseehhh suma sbb doakan yg terbaik buat sy..Hargai kamu suma. Sy syukur sy masih hidup..Masih boleh rasa kenikmatan dunia yg fana ni.. Alhamdulillah.Syukur pada MU ya Allah.. .Tapi...sy ada rasa bahagia ke ari ni? Kenape sy ckp mcm tu?haiisshh x baik sggh kan..Suma org wish bday sy ari ni..Wish via hp mahupon via fesbuk :)
Semua org2 terdekat da wish..Cuma org yg sy tunggu2 je tak wish lgsung..Actually dari 12tgh mlm smpai skarang sy tggu..But I still got nothing.. Mgkin dia busy..Sy faham :) Tapi smpai takda msa lgsung ke? Atau mmg dia dah lupakan sy?Waahhh cepatnya dia lupakan segalanya.... Ohhh terima kasih Incik Chinta sy..Terima kasih dgn atas apa yg sy dapat bila mencintai kamu sepenuh hati.. :)

Baiklah...Kalau itu yg kamu nak..Kamu pon da lupakan sy kan? I will try to forget u.. I promise ! Kamu dun worry ye Incik Chinta sy..Sy takkan ggu kamu lgsung..Hopefully kamu happy dgn sidia..Sy da tahu..Kamu baru kenal dia kan?She's cute.Very nice person..Sesuai dgn kamu.. Mgkin juga setaraf dgn kamu.. :) Cuba tackle dia ok ! Doa sy sentiasa mengiringi kamu... Sy paham kalau sebelom ni kamu menyepi berbulan2 almost a year sbb sy..Sy suka mendesak..Suka paksa keadaan kan?Kamu pon tension dgn life kamu lagi..Kalo itu yg terbaik buat kamu..Just move on :)

Start from today..Sy berjanji dgn diri sdri..Sy juga akn move on. Sy nk mulakan kehidupan baru sy..Sy x mau fikir apa2 dh ttg masa yg lepas..Just let it be.. NOw, Sy hanya pegang 1 kata2 ni je...Kalau ada jodoh tak kemana...Even sy tak cari sekalipon...kalo sapa2 jdh dgn sy..Allah pasti akn temukan kami..Amiinnnnn.. :)

P/S : BE a Strong Woman now !OPpppsssss strong Girl lah :P

0 pengkritik Innocent Gal:

Post a Comment

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg