Friday, January 28, 2011

:: Opis Tercinta. Sungguh ! ::

Sudah lama sy tak menjenguk kat cni..Susah la takda tenet ni..Tgk la skang ni pon..baru taip sepatah duk bunyi ringing je..sesak sungguh kan? malam2 pon ada org nk call..Teruk lg kalo pagi2 buta pkui 3 4 pagi pon ada je org nk call..haiisshhh tension nk tidoq x bleh..heheheh. Actually x tau la nk cerita pasai apa kali ni..tp mcm nk tunjuk la serba cket gmbaq di opis TERCINTA.hahahha tempat terbaeekkk kots :)

Kerja saya apa ya?? Seperti yg tertera di monitor tersebut..Kalo x paham buat2 paham je la eh..lalallalala. Buku tu di sediakan khas..tak leh bli kat luaq.Pen ja kna beli sdri..Cehhh sepp sungguh aiihh.. Yang ada nama sy tu wajib kna letak. 5S la katakan..ADuuhhhh macam la cntik sgt..suma nk kna tagging..apa daaaaa... Kotak tisu pona da eh?tu adiah beday ari tu..Cikk rinie yg bagi.Thanks ya !


Jeeennnngggggg ! Ni la rupa bilik kami..console ada 12 bijik.Suma ada partion..Yg ada pc sebelah printer tu ja dapat tenet..Kerja mlm je la ada time nk ber on9 mengupdate blog neh..kalo tak haraam x dpt la kan..bkn x dpt sebenarnya..tp x dak masa..kerja kami sentiasa busy..Haiisshhh kerja kan..wat to do..
Kami selalu mcm ni..smbil wat kerja sambil mkn..kat situ la tmpat wat kerja,kat situ la tmpat mkn dan minum..Nasib baik x leh berak kencing kat cni..kalo tak mmg kat cni la tmpat kami..nk buat mcm mana..ulang alik ke pantry pon kna sound..Amik air pon kna sound ka??Apa pya gila x betoi sungguh la..Suma tak kena lah apa yg kami buat ni..Apa lg la yg depa mau kami ikot...Kalo nk bercerita kat cni mau x abih.Pnjang cerita nya..Sabor je la...Da rezeki kat sini kan.. Haiisshhhhh

0 pengkritik Innocent Gal:

Post a Comment

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg