Wednesday, July 1, 2009

KL TOWER!!!

Da bosan berjalan2 kat KLCC..Kami pon plan nk g berjln2 kat KL Tower lak..Nk g tgk lampu n kdai kat ctu berpusing2 la kunun...hahhaha Kami pegi 4 org...Nek taxi jer...Dlm bape inggit tah dri KLCc ke KL tower tuh..dkt je...huhuuhu

Di sana Kami.....

Aku naik kuda ker??X pon..amik gmbr je lebih...hahahhah


Kami nk masuk kat Animal Zone..Jom2!!!Kite tgk ape ade kat dlm keyh


Kat dlm ni ade byk gak ar binatang2..tp x dear byk sgt pon...hahhaha
See..berani x aku pgg ular??ular betol tu beb!!bkn plastik keyh..huhuhuhu

Bile mlm dah tibe....
Inilah masenyer kami nk tgk lampu2 tuh..punyer la lame kami tggu ats tuh..tp hamprak tada..frust giler..adeih..tp x pe...sape kesah....kan??


Time ni da nk balik pon...da hampir kol 9 lbh da kot..Da x taw nk buat pe kat ctu..ape lagi..balik ar...hahhah

Suppose kami pegi sane nk naik kat atas nun disane...Tp kebetulan cuaca tidak mengizinkan kami..Jerebu la ape la..mcm2..x de rezeki nk buat cane kan...Tp mgkin ade hikmah disebaliknyer..Ye la..duit kami pon x abes..hahhah nk nek ats tu kna byr RM 38..ekekkeke Xpe..layan suda..
Da selesai kat cni,kami pon berbercadang tuk balik hotel...da mlm kan..x elok ank2 muda kuar mlm2 neh..ahakz!!cam bagos jer...ekekeke
Kami balik nek taxi jer..Kami check in kat hotel plaza dpn kolej metropilitan tuh..huhuhu
Esok...(Ahad) kami ade plan lain lagi...wait uhhh

2 comments:

  1. berani la mu g pgg ular tuh... aihhh..... klu aku mmg x la... hohoho....:P

    ReplyDelete
  2. hahaha
    berani2...
    bkn rase mende2 pon...
    huhuuh

    ReplyDelete

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg