Friday, July 31, 2009

--- Cerita untuk Rinie ---

Beb,I nk story something kat U pasal meeting semalam..Nk cite kat ym, I x on9 ym pon..malas..nk msg pon mls nk taip...nk call..leceh ar pakai phone bintang neh..ckp 3 minit putus..sep sangat..hahahha nk cite face 2 face ntah bila la kita nk jumpe kan??haiyark~~So,U bkak je blog ni then bace...Kat cni je leh cite mcm2..
Meeting semalam jumpe ngn May..Boss baru U la kan...Die tya I pasal input file..Die ckp yg I buat tu slh..So,die ajar yg betol la kunun..Ok fine.I iyekan jer..I akn follow ape yg die baru ajar tu..no hal la kan..Ingatkan stop sampai kat ctu jer...
Sekali die kuarkan issue ni kat dlm meeting beb!!Die ckp kan..ade org input file slh..nk taw input cane??Extract all file..then baru input..mmg la salah..Suthan tya sape yg ckp kan??May ckp die x nk la mention name sape..Tapi I taw la die tuju utk I kan??Sbb U bawah I..Step kat shah alam ngn hartamas lain kan??
U faham tak mksud die ckp extract all baru input tu cane??Contohnya kan..Ade 3 file utk input..Die ckp I extract sume file tu..then baru nk input...Mane ade cmtu..Mane leh buat cmtu..I x pernah buat n ajar sape2 cmtu pon...U ade buat camtu ke kat sane??Tak kan??I ade ajar u buat camtu ke sebelom ni??x kan??I ajar..extract 1 file tu then input kan???Buat 1 by 1 kan??
Aku menyirap betol la ngan boss kamu tu..cam sial je kan...Aku dah tya kak vanei,dah tunjuk step aku buat sebelom ni kat kak vanei..kak vanei ckp bleh je wat cmtu pon...cuma byk step je...tu je..Aku nk marah bkn ape...mende kecik cmni pon nk buat issue kat meeting..Depan 20 org makhluk dlm meeting room tu..depan Suthan,depan Ang..Aku buat salah ker??
Dlm meeting die asyik argue ngn kak vanei je kot..Die x input file 24 hb 7 ari tu x nk ngaku..ckp dah buat...Die tak anta 3 txt file kat kak vanei,x ngaku...Ckp da anta..Padahal x buat pon..Tak anta pon...poyo je depan boss.Bile kak vanei ckp nape x reply email die ckp dh buat??Reti lak diam..da rase diri tu slh ar kot...babi dowh~~
Aku x leh tgk pon muka die...Berangen giler semalam beb..bajet pndai ar kan...Padahal bodoh gak..harap da keje lame je kat ctu..Lin pon ckp die TAK OK...hahahha
Semalam Lin pon ade kat meeting..Lin kna msk meeting gak..Lin ckp May terkejut kot yg Lin kna g meeting semalam..Cam sial je kan si May tu..Boss kesayangan kamu...hahhahaha Have fun wit her k??Chaiyok2!!!harap2 kamu x byk masalh ngn die nnt..heeee....
Esok ade clerk baru under I..laki..haiyark~~Aku tgh pening pikir sal mamat ni..Die nk hostel..TP HR ckp Suthan tak notis pape pon kat HR nk suh bdk tu dtg keje kat shah alam..Keling betol la daddy kamu tu..(kamu gak yg kna kan...)hahhaha Bdk tu asyik kol aku je tya camne..haisshhh...tak reti aku nk jwb pe..Ingatkan Rosman yg kna dtg shah alam..rupanya bkn..haissshhh...huhuhuhu
OK dah...tu je I nk cite kat U..Aku da puas maki hamun minah tu..heeeee
Peace... ;-P

2 comments:

  1. aduh,kamu cm xtau jer dia tu cm pukui..isabo je la kt sni..i ckp ln dia ckp ln..i 'tnye' dia blh ckp tu u yg ajo..mmg kuang ajo tol dia tuh..nk mampus..i kt sni asyik nk kna 'berdusta' je ari2..kna puji dia cntk manjang..i lg cntik kot..hehehehe

    ReplyDelete
  2. hahhahha
    naseb u la asyik nk kna pujji die tu..
    bajet lawa dowh
    padahal mata berkerutu jerk
    wink..wink...
    hahhah
    padan muka dia kan??
    bila nk balik s.alam beb??
    G KFC jom...
    rindu~~~

    ReplyDelete

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg