Saturday, July 25, 2009

:: S E M U ::

Diriku Semu...
Semu tentang kehidupanku
Semu tentang masa depanku
Semu tentang segalanya
Diriku semu memikirkanmu..kau lah punca diriku semu..perlu ke kamu semukan diriku??Pernah tak aku semukan dirimu??jawapan ku adalah "Yes,I do".Aku pernah semukan dirimu..Tapi tidaklah sesemu yang kurasakan sekarang ni..Ya Allah,sampai bilakah hidupku akan terus menjadi semu sebegini??
Semu yang kau berikan padaku ini..akhirnya akan melahirkan rasa jemu..Jemu yg mgkin x dapat dielakkan..Jemu yg mgkin akan memisahkan kita..Jemu lah punca segalanya berubah...Kau berubah..AKu berubah..ye ker???
Haisshhh...amende la aku duk melalut ni...Merapu x tentu pasal...hahhha Bkn ape..untuk ilang keboringan..ketensenan..kestressan..
BORING = tak tahu nk buat ape..keje da settle
TENSEN = memikirkan kehidupan dan masa depan yg tak tentu hala arah tujuannya..kusesali semua itu.."Oh ibu,Oh ayah..maafkan diriku."
STRESS = sakit otk betoi ngn keje skang...sume x kena..sialan betol..tu slh..ni slh..nk benti keje lah..keje utk fb lg baguih kot..hahhah kan caki kan??ahakz
Tetibe je aku teringat kata2 ni...Some1 selalu pesan kat aku..
"If he worth for u..Just fight for him"
Tp beb,aku x mampu nk lakukan sume tu..Sbb ade org lain lg yg mampu lakukan tu..Ade org lain yg lebih memerlukan dan berhak..How can I fight?? T A P I...ni bkan bermksud aku menyerah kalah dude..Aku bkn seorg yg mudah menyerah kalah..x semudah tu..kalo x,da lame aku mengalah...Cuma...aku hya berpegang dengan kata2 dewa "Menyerahlah untuk menang"..huhuhu dan aku taw hang akn ckp apa "ketegaq la hang ni" kan??kan??betoi x??ekekekekee
itulah aku..padamu...(nyanyi2) lalalalala~~
P/s : Kak wawa..thanx ajarkan ku bahasa perasaan..SEMU..hahhah apakah mksud itu..nnt tlg carikan kat kamus dewan bahasa naa...kate keje kat library..ekkeek bereh???
Dude : aku da bg jawapan utk kata2 hang..wink..wink..ade chance~~Ahakz

2 comments:

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg