Tuesday, July 28, 2009

...: M E J A :...

Kali ni nk tunjuk meja aku kat opis..Saje je..nk update blog..Tp x taw nk buat topik ape..Meja opis pon jadi la...Haiisssh...Very messy desk bile aku tersangatlah busy..Ari ni aku keje sorg.Staff aku (keli ng) tu cuti ari ni..So,berseorangan lah aku pada hari ini..Dah la aku keje sorg,kebetulan keje byk giler..Invoice x de la byk sgt nk kna key in..Tapi..GRN (Goods Return Note) byk giler sial...Sesak nk siapkan sume tuh.Adeih..Pening gak..Dengan code x msuk la..Store slh tulis code la ape la..skt jiwa betol..huh tp wat to do..Da tu keje yg aku kna buat..layankan suddeeeyyy..

Time busy mmg meja aku berserabut..seserabut hatiku,mindakku ini..Ahakz!!



Haaa...tgk ah..
Tersangatlah berserabut..mcm2 ada...
makanan pon berlambak..
Sambil wat keje smbil mkn..
Dan...
sambil berfacebooking!!hahaha

Tapi.....Selepas sume keje aku selesai..Dalam pukul 7 aku da settle sume invoice n GRN tadi..YEss!!!lastly settle gaks..Layan faceboook lak..Tp geng aku da off9..Die da balik keje kot..Aku pon kemaslah meja ku yg bersepah2 barang di atasnya..Aku pon sesak aaiiih tgk brg penuh kat atas meja tuh..skt mata aaiihhhhh~~~


Haaa...jeng..jeng..jeng...Kemas kan??

hurm...Sume barang td aku da asing2 kan..Buang ape yg x perlu..

Junk food aku pon da abes mkn td..
Apple aku da smpan kat kotak belakang tuh..
nyaman cket otak tgk meja berkemas..
hahhaha

Huhuhu kat belakang ni mcm2 ada..
Bekas kaler pink tu ikan laga aku..
Opppsss..Lupa lak nk bagi mkn ari ni..adeih
Ade pokok..Ade cawan2 n tupperware ayaq...
Sebagaimana yg anda nmpak lah...
h0h0h0h0ho
Sekian Untuk kali ini
Daaa~~~~

4 comments:

  1. yg hang duk jeles tu pe hal???
    elllleeeeeeehhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. meja aku lg kemas la..hahahaha!

    ReplyDelete
  3. mmg la meja hang lg kemas..
    sebab...
    hang keja x guna kertas..x dak invoices
    hang keja pakai otk ja...
    x pon copy paste coding ja
    hahhaha
    huh

    ReplyDelete

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg