Wednesday, July 1, 2009

Posing2 time!!!

Bile tiba ari ahad....
Bangun pagi2 dlm kol 9 camtu ar kak wawa suh aku n fara g breakfast dulu... Kalo x rugi ar sbb da byr kat hotel tu kan..Tp bley mkm tuk 2 org jer..Siannyer kak wawa...kekekkeke ma kaseh ye..ahakz
Aku dan Fara pon naik lif turun kat hall hotel tuk mkn....


Inilah makanan yg kami amik..cket2 suda...kami ini western people...hahha


Ini adalah fara....merangkap adik kak wawa hahahha

Aku dan makanan kuh...
Waaa...kami da kenyang breakfast..Tp kesian lak org kat dlm bilik tuh..x breakfast pon lagi..huhuhu mst da kelaparan bile nk breakfast lak..hehheeh tggu uhh

Da siap breakfast,kami pon mengemas sume brg2 n nk chek out dah..nk kuar g KLCC lagi...adeih..
1st planning kami nk g KLCC nk tgk wayang...pastu jumpe membe kak wawa kat ctu..kami pon pergi la KLCC..ekekekek
Sambil2 tggu membe kak wawa dtg..kami pon berjln2 la dulu kat KLCC...Padahal ari sbtu da berjln2..tp x pe..layan suda...Kami pergi kinokuniya jap...tgk2 buku..ulat buku kan kami neh..hahahha

See..ape la 2 beradik ni duk berbisik...atau pon kepoyoan yg berganda jerk?hahahh


Aku dan fara sdg menbace....hahhah

Rack nk kaler pink jerk...Adeih...baguih2!!aku shuke....


Lame sgt tggu membe kak wawa tp x dtg2..da kol bape neh..around kol 12 lbh kot..kak wawa call membe die..Die x jd dtg lak..adeih..tp xpe..Kami pon pegi kat tmn...ape lagi..berposing la kejenyer...hahahha



Tengahari,matahari kat ats kepala...sempat lg berposing kat dpn neh..hhahah
Watashi wawa n innocent Gal...Gmbr ni satu je sempat edit..yg lain mls nk edit aahh..huhuhu

Chiruzi Fara n Innocent Gal...ahakz puyus je lebey...
Kami bertiga kat utan ker??hehehh sempat lg mtk tolong sape2 tah amikkan gmbr kitorg...hahhah ma kaseh ye kak..huuhuh

Letih berjalan2 td....
Duk sini sat...amik angin...kuarkan angin....hahhaha best dowh..ahakz

Da dekat kol 1 pon..nk tgk wayang cam x sempat jer...kak wawa nk balik nek bus kol 6.30 pm...Hurm..kami pon plan nk pegi Times Square n Sg.Wang jer...
Pastu kami pon amik taxi pegi sane....
Da abes pusing2 kat 2 tempat tuh...kami pon pegi mamam..
kami mam kat KFC jer...hahahha
Da hmapir nk kol 5.30 lbh..kami pon nk pulang la...
Sampai kat monarail....
Disitulah perpisahan kami bermula...
Kak wawa nek platform A,aku nek platform B tuk ke KL sentral..
kak wawa nk pegi pekeliling...
Aku pon bersendirian nek monorail menuju ke KL sentral tuk balik puchong...
Ahakz
Sampai KL sentral aku ingat nk nek bus balik puchong..
Tp da letih giler babi berjln2 x henti2...
Aku pon decide nek taxi je la...
hahahha
Sampai kat puchong, aku ikot mk sdara aku g cheras lak...]
Adeih...mmg meletihkan..
Tp besh!!!!Sonok2!!!
Thanx All....ahakz
Daaaa.......

0 pengkritik Innocent Gal:

Post a Comment

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

Bagi la comment ye..hehhe Maacceehhh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bg